8500 Euro Voor Koffiezetapparaat met WI-FI en QR codes

Als je van koffie houd en  een paar duizend euro over hebt,  kun je de van fabrikant Blossom een koffiezetapparaat  kopen voor ruim elfduizend dollar.

Dit koffiezetapparaat  is geprogrammeerd om de perfecte kop koffie te maken,  met behulp van een Wi-Fi-verbinding kun je instructies downloaden voor het brouwen van het beste Cup O ‘Joe . De Blossom Cafe1 regelt zes variabelen zoals bereidingstijd,  temperatuur, de verhouding van koffie tot water en de grootte van de deeltjes te malen koffie.

De Blossom is  een koffiezetapparaat is ontwikkeld door Jeremy Kuempel. Kuempel die op  Massachusetts Institute of  Technology afstudeerde, met een graad in werktuigbouwkunde, is een koffie fanaat die  een manier wou bedenken om het perfecte kopje koffie te creëren.

“Het is eigenlijk best triest, de meeste mensen nog nooit een goed gebrouwen kopje koffie gehad,” vertelde Kuempel TechCrunch. “Wij combineren design technologie en premium koffie in 1 pakket.  De visie, verbazingwekkende koffie die iedereen en overal zelf kan maken.”

Het koffiezetapparaat heeft ook een QR scanner die recepten kan lezen op zakken van koffiebonen.

Bron: blossomcoffee.com