|

( ◑‿◑)Maak nu een unieke en professionele CV online!

|

Maak zelf een QR code

Formaat : X
Kies data:
Tekst ( maximaal 400 karakters)

 

– QR scanner apps

Heeft u geen QR reader die QR codes leest? Wij raden de QR scanner van Scan inc aan omdat deze simpel werkt en geen reklame vertoont, meer informatie op Scan.me

Download Android QR scan app ( gratis ) |  Download iOS  scan app ( gratis )

– Tekst 

Er kunnen maximaal 4000 karakters ingevoerd worden,  wij raden maximaal 400 aan omdat de QR-code anders moeilijker te scannen is.

– Email

Om een Email in een QR code te genereren, moet er een e-mail adres ingevoerd te worden zoals  “mike@example.nl”, een onderwerp en een tekts bericht. het is raadzaam om het bericht zo kort mogelijk te houden.

 – Telefoon (direct call)

Een direct call functie kan worden gebruikt om een telefoonnummer via een QR code te bellen. Om internationale telefoonnummers toegankelijk te maken, is het nodig om het landnummer in te voeren, zoals +31 66777889 Dit tel bevat  “+31” zodat het bruikbaar is buiten Nederland

– Url ( weblinks)

De meest voorkomende toepassing van QRcodes zijn links zoals http://google.com. Hiervoor kunt u elke link inclusief  http: //  gebruiken. Enkele toepassingen zijn websites, Google Maps, Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram, Soundcloud, downloads etc.

– Vcard

De Vcard is een info business kaart  met gegevens van u en uw bedrijf , deze gegevens kunnen door het scannen een QR code worden opgeslagen in een telefoon, Word of bv Excel.

– Mecard

De Mecard is een QR code met persoonlijke gegevens van u en uw bedrijf , deze gegevens kunnen door het scannen een QR code worden opgeslagen als  contact in een telefoon,

– SMS

Sms staat voor Short Message Service. U kunt een telefoonnummer in voeren en tekst zodat dat het scannen van de sms QR code berichten direct verzonden kunnen worden.

– WIFI

Met de WIFI QR code kunnen gebruikers direct connectie  met het net maken door deze te scannen. U moet hiervoor de Wireless SSID invoeren en wachtwoord, ook kunt u kiezen voor een encryptie. Let op wees voorzichtigheid met deze gegevens.