Interactief Kubus Spel Met QR Codes

De Codigo Cube is een nieuw Interactief  spel in de vorm van een kubus met op elke zes vlakken een QR code. Het enige vereiste is het gebruik van een smartphone of tablet om de barcodes te  scannen.

De Codigo Cube is speciaal ontworpen voor gebruik op de iPad en iPhone. Het is tevens wel mogelijk sit spel te spelen  scannen op een Android-apparaat dat  minstens een versie 2.2.2  draait en een autofocus camera van ten minste 5 + megapixels heeft.

Het spelen van het spel is heel simpel, de dobbelsteen (kubus) wordt gegooid en de bovenzijde wordt gescand,  Als dit eenmaal is gescand, wordt het spel geopent en de gebruiker kan beginnen te spelen. De eerste optie is het kiezen van een van de drie spel opties: Willekeurig Six, Pick Six, of Quick Play, zodra het spel is geselecteerd, kan de speler kiezen van het aantal spelers waartegen hij of zij zou willen spelen, tot een maximum van honderd.

Het is gewoon een kwestie van rollen en het scannen van de QR-code dobbelsteen en vervolgens het beantwoorden van de vraag die op het scherm verschijnt. Het doel van het spel is om een juiste antwoord te geven voor elk van de zes zijden van de kubus.

Het spelen van het spel is heel simpel, de reviews en feedback van  dit spel is zijn zeer positief ontvangen.
vermakelijk spel speelervaring voor iedereen met een smartphone.

Bron: codigocube.com