Praktijkgids QR codes Succesvol Inzetten

QR codes boek

QR codes succesvol inzetten

QR codes worden nog steeds onderschat en kunnen  goud opleveren voor marketeers. In de praktijk gaat het toch gaat het nog vaak mis.
Ruim 70% van de toegepaste QR codes leiden niet tot het gewenste resultaat. Wat rest is teleurstelling bij de maker en degene die de moeite heeft gedaan om te scannen, een verlies voor beide partijen. Er zijn talloze cases waar de QR code tot meer klandizie en omzet leidt
doordat de code op een  juiste manier word ingezet. Het kan eenvoudig beter!
Met de uitleg en tips in dit boek laat Frans Hendrikx  zien hoe ook een kleinere onderneming of organisatie succesvol kan zijn met QR codes. Hoe de code actief en met succes ingezet kan worden en een volwaardig onderdeel van uw marketing-communicatiestrategie kan zijn.

Wat zijn de valkuilen? Wat de succesfactoren? En waar moet u nog meer op letten? Ook nemen we de kosten, speciale mogelijkheden en tools onder de loep. Tot slot vindt u in deze versie van het boek een aantal praktijkcases die u een indruk geven van geslaagde en minder geslaagde campagnes met QR codes.
Doe er uw voordeel mee, laat u inspireren, gebruik de code zoals het hoort en ervaar de Magie van Quick Respons!

Het is niet de technologie die bepaalt of een QR-campagne succesvol is of niet, maar de creatieve manier waarop u als marketeer het gebruikt om positieve ervaringen voor uw publiek te creëren”

Het boek is o.a verkrijgbaar op Bol.com