QR codes gebruiken om documenten te delen met TagMyDoc

Nog weinig bedrijven benutten de mogelijkheden van QR-codes. met  TagMyDoc kunt u een QR Code toe te voegen aan documenten vanuit Word, Excel of PowerPoint. Als iemand de code scant, dan kan  deze gebruiker een volledige kopie van het document op hun smartphone of tablet kopieren.

Het bespaart o.a printkosten, en  je hoeft je  geen zorgen te maken over hoeveel exemplaren van een document of presentatie je nodig hebt voor  een vergadering, omdat iedereen met een QR scanner (lezer) kan een kopie kunnen krijgen. Met TagMyDoc kunt u verbinding maken populaire cloud storage diensten zoals Box en Dropbox, voor het  veilig delen en opslaan van documenten.

Als u een kopie van uw bestand wilt afdrukken, wordt er automatisch een QR-code worden toegevoegd. Iedereen kan de code met behulp van de keuze van de QR reader doorverwezen worden,  naar een virtuele kopie, die kunnen worden afgedrukt , opgeslagen of gedeeld worden. Er kan  een gratis account gemaakt worden,  maar je kunt de dienst ook uitproberen zonder registratie .